RECUNOASTEREA NUMERELOR DE INMATRICULARE

Sistemul complet de recunoaștere a numerelor de înmatriculare (LPR) este un exemplu reușit al modului în care Designa tratează managementul modern al parcărilor, printr-un instrument deosebit de eficient.

La intrare și ieșire, utilizatorul este identificat prin recunoașterea numărului de înmatriculare și asociat direct cu seria unică a tichetului. Toate acestea se fac complet automat și cu cea mai mare viteză posibilă.

Sistem de recunoastere a numerelor de inmatriculare integrat

INOVATIA ADAUGA PLUS VALOARE

FLEXIBILITATE

 • Informații despre toate vehiculele care staționează în parcare, la un moment dat
 • Deoarece ora exactă de intrare poate fi ușor determinată cu ajutorul numărului de înmatriculare, poate fi eliberat cu ușurință un tichet înlocuitor.
 • Poate fi generată o lista cu toate vehiculele cărora din anumite motive li se interzice accesul în parcare – Black List
 • Se poate preveni orice utilizare necorespunzătoare prin generarea unei liste cu numerele de înmatriculare ale autoturismelor cu abonament – White List.
 • Sistemul de raportare listează toate informțiile relevante.
Sistem de recunoastere a numerelor de inmatriculare complet integrat

HARDWARE

 • Unitate de citire cu montaj orizontal, cu rezolutie standard, fara incalzitor.
 • Unitate de citire cu montaj orizontal, cu rezolutie standard, cu incalzitor.
 • Unitate de citire cu montaj orizontal, cu rezolutie inalta, fara incalzitor.
 • Unitate de citire cu montaj orizontal, cu rezolutie inalta, cu incalzitor.
 • Montaj orizontal pe coloana, perete sau tavan, temperaturi operare fara incalzitor: -25 la 60°C, cu incalzitor: -25 la 60°C, panel cu LED-uri infrarosu (850nm), conexiune Ethernet, clasa de protectie: IP67
Camera recunoastere numere de inmatriculare
Sistem de recunoastere a numerelor de inmatriculare

OPTIUNI

 • Numarul de înmatriculare citit este imprimat pe tichetul de parcare pe termen scurt. Acesta poate fi imprimat și pe chitanța emisă de stația de plată automată.
 • Numarul de înmatriculare citit la ieșire este comparat cu cel de la intrare. Operatorul este informat dacă intervine o schimbare/conflict.
  Dacă este necesar, vehiculul trebuie să stea la ieșire până când conflictul este rezolvat sau problema este inserată în baza de date ca și conflict nerezolvat și apoi vehiculul este lăsat să părăsească parcarea.
 • Funcția VIP permite alocarea cardurilor clienților către fiecare vehicul în parte. Dacă un numar este recunoscut se verifică valabilitatea card-urilor. Bariera se deschide automat după o verificare cu succes.
 • După recunoașterea numarului din lista gri, operatorul este anunțat cu o alarmă subtilă și apoi poate urma alte proceduri.
 • O cameră opțională pentru șofer permite alocarea precisă a șoferului la numărul de înmatriculare citit.

ECHIPAMENTE DE BAZA

Terminale IN / OUT

Noua generație de terminale care controlează intrarea și ieșire se remarcă nu numai datorită designului inteligent și modular, ci și tehnologiei sale moderne, de ultimă generație.

Automate de plata

Stațiile automate pentru plată au un format compact și un design avansat pentru a face față tuturor proceselor de plată. Alegeți stația de plată în funcție de nevoi.

Bariera automata

Bariera robustă și de înaltă calitate a fost dezvoltată conform celui mai înalt standard pentru sistemele de gestionare a parcărilor și este surprinzător de versatilă.

LPR

Sistemul integrat LPR permite recunoașterea automată a numerelor de înmatriculare la intrare/ieșire și procesarea lor alfanumerică prin tehnologii de ultimă oră.

Pay by plate

Numărul de înmatriculare înregistrat automat la intrare servește ca mijloc de identificare la stația de plată automată.

Unitate pentru acordarea reducerilor la taxa de parcare

Discount

Unitatea offline pentru acordarea reducerilor, o combinație între design sofisticat și constructie compactă, cu operare simplă si foarte rapidă.

Share on facebook
Facebook