SOFTWARE, UN NOU NIVEL PENTRU PARCAREA TA!

Previous
Next

Administrarea unei parcări a fost dintotdeauna foarte solicitantă. Există o multitudine de cerințe diferite, dar toate au un lucru în comun: toate necesită un set flexibil de funcții care pot fi adaptate individual pentru a îndeplini cerințele.

De-a lungul timpului, DESIGNA a dezvoltat peste 100 de funcții software care acoperă aproape fiecare cerință a operatorilor de parcări. Modulele software pot fi ușor împărțite în funcție de utilizare, cum ar fi Acces, Operare, Plăți sau Rapoarte.

Aplicația de bază poate fi extinsă cu ajutorul modulelor software care fac operarea și mai inteligentă. Rezervarea locurilor de parcare oferă clienților mai mult confort. Analiza dinamică permite companiei dvs. să extragă și să compare informațiile.

Întregul sistem de gestionare a parcărilor cu plată este proiectat ca o platformă scalabilă pentru a se potrivi nevoilor dvs. și pentru a anticipa cerințele pe termen mediu și lung.

CATEVA FUNCTII SPECIALE

Cloud

În loc să opereze fiecare parcare pe propriul său server, vă oferim opțiunea de a opera prin intermediul unui server central, protejat și fiabil.

Rezervari

Modulul poate fi integrat în orice site web sau aplicație smartphone. Clientul specifică zona de parcare și cât timp dorește să parcheze.

Max trips

Limitează numărul de accese într-un interval de timp sau limitează timpul de grație disponibil într-un interval de 24 de ore.

Taxi ranking

Generarea de venituri suplimentare de către companiile de taxi prin colectarea plăților la intrarea în zona de taxi.

Analiza

Datele sunt stocate într-un portal special, sunt analizate pe baza unor criterii predefinite și ulterior sunt disponibile sub formă de rapoarte.

Loyality card

Permite integrarea cardurilor de acces în hoteluri, muzee, incinte pentru evenimente sau alte locații și permite acordarea unui tarif special.

Software sistem automat de parcare cu plata

Web validation

Aplicație software destinată PC-urilor care permite validarea și plata taxei de parcare prin debitare online a conturilor clienților.

Software sistem automat de parcare cu plata

Couponing

Pe parcursul campaniilor de marketing și pe baza codurilor QR promotionale, se permite acordarea unui tarif special pre-definit.