Solutia perfecta pentru orice aeroport
Gestionarea mai multor mii de locuri de parcare si milioane de tranzactii in fiecare zi
Tehnologie, fiabilitate si design modern
Sistem complet cu module software si aplicatii specializate pentru o administrare eficienta a parcarilor
Mobilitate si confort
Aplicatii pentru terminale mobile - smartphone, tablete si ceasuri inteligente
Rezervarea locurilor de parcare
Sistemul pentru rezervarea locurilor de parcare va permite un acces facil si va ofera siguranta
Previous
Next

PESTE 200 DE AEROPORTURI DIN TOATA LUMEA AU PARCARILE ECHIPATE CU SISTEME DESIGNA

PENTRU FIECARE CLIENT, CEL MAI IMPORTANT ESTE COMFORTUL

Orice călătorie cu avionul începe și se încheie, de obicei, cu o experiență de parcare. Și fiecare client pune pe primul loc comoditatea. Operatorul acordă cea mai mare importanță veniturilor din parcări.DESIGNA, cu cel mai performant sistem automat de parcare cu plată, este cheia care îmbină satisfacția clienților cu performanța afacerii pentru operatorul spațiilor de parcare.

SITUATIILE COMPLEXE NECESITA CELE MAI BUNE SOLUTII

Peste 200 de aeroporturi din întreaga lume au ales tehnologia DESIGNA.

De ce este DESIGNA cea mai bună alegere?

Gestionarea parcărilor aeroportului este unul dintre cele mai complexe scenarii de parcare și necesită soluții sigure, flexibile, scalabile și de ultimă oră.

Ceea ce arată bine pe hârtie trebuie transpus într-un sistem scalabil și fiabil, care să ofere valoare și continuitate pe termen lung. Nu este de mirare că tehnologia DESIGNA s-a dovedit a fi cea mai bună alegere pentru atâtea aeroporturi din întreaga lume, oferind o gamă largă de soluții dovedite, fiabile și flexibile indiferent de dimensiunile aeroporturilor, fie ele regionale, naționale sau internaționale. Arhitectura noastră de sistem, scalabilă aproape nelimitat, este oferită în combinație cu gestionarea eficientă a bazelor de date și cu cele mai noi inovații în aplicații de comerț electronic și soluții software de ultimă generație.

Există puține alte locuri în orașele noastre în care veți experimenta o densitate asemănătoare cu ceea ce întâlniți în parcările dintr-un aeroport. Prima prioritate este să asigurăm pasagerilor un timp cît mai redus atât pe intrare cât și pe ieșire. Al doilea obiectiv este să asigurăm controlul parcării cu un număr de angajați cât mai redus. În plus, deoarece veniturile din parcări au devenit tot mai importante pentru aeroporturi, sistemul gestionează eficient locurile de parcare. Aceste mari provocări cer un sistem de management al parcărilor de înaltă calitate.

SISTEME DE PARCARE CU PLATA DESIGNA

Aeroporturi

Gestionarea parcărilor aeroportului este unul dintre cele mai complexe scenarii de parcare și necesită soluții sigure, flexibile, scalabile și de ultimă oră.

Centre comerciale

Vă oferim soluții, la diferite niveluri, pentru sistemele de administrare a parcărilor din centrele comerciale.

Municipalitati

Sistemele noastre permit orașelor să crească veniturile din parcări și să reducă costurile de management.