Parcari municipale
Soluții personalizate pentru parcări comunitare.
Oportunitate
Solutii adecvate pentru mobilitate modernă
Smart City
Concept metropolitan pentru mobilitate inteligentă
Previous
Next

SITUATIILE COMPLEXE NECESITA SOLUTII DE ULTIMA ORA

SISTEM AUTOMAT DE PARCARE PENTRU APLICATII SI CONCEPTE SMART CITY

Orașele moderne și prospere primesc în fiecare zi vizitatori, rezidenți, navetiști, turiști, cumpărători și oameni de afaceri. Toți acești oameni transformă un oraș într-un loc de muncă și totodată plin de viață.
Odată cu creșterea constantă a traficului, municipalitățile trebuie să se adapteze acestei creșteri și să mențină cât mai ridicat factorul de comfort.Provocarea este ca locuitorii să găsească ușor un loc de parcare în apropierea casei sau la locul de muncă, iar vizitatorii și turiștii în apropierea atracțiilor turistice.

Sistem automat de parcare cu plata pentru municipalitati

SITUATIILE COMPLEXE NECESITA CELE MAI BUNE SOLUTII

Pentru fiecare municipalitate, reteaua de parcări este și o oportunitate de afaceri. Spațiile de parcare sunt foarte importante și trebuie gestionate strategic și dintr-o perspectivă pe termen lung.
Suntem partenerul care acoperă ambele domenii de interes – câștigul în comoditate pentru utilizatori și dezvoltarea atentă a activelor.Sistemele Designa permit orașelor să-și crească veniturile din parcări și să reducă costurile de management, îmbunătățind în același timp experiența și serviciile acordate clienților.

Toate orașele se preocupă de îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și vizitatorilor, prin determinarea mai multor persoane să folosească transportul public și să beneficieze mai mult de viața culturală și socială.
Cu toate acestea, supra-aglomerările urbane nu pot fi evitate. E nevoie de parcari, de rețele de parcări cu plată care să pună la dispoziție sisteme de rezervări și soluții complete de plată – numerar, card bancar, dispozitive mobile de tip smartphone, aplicatii specializate iOS si Android, SMS. 

Designa are deja totul, pentru siguranță și comfort!

Se caută soluții care să ofere mai multe locuri de parcare. Dar ce-ar fi dacă am putea folosi tichetul de parcare și pentru alte aplicații – muzee, evenimente sportive, teatre, cinematografe?!

Cu un sistem de management complet integrat, folosind Designa Abacus, clienții pot alege dintr-o multitudine de servicii si prețuri cu adresabilitate către familii, studenți, rezidenți, turiști.

Vreți să aflați mai multe detalii?

Ne puteți contacta oricând. Suntem aici pentru domneavoastră.

SISTEME DE PARCARE CU PLATA DESIGNA

Aeroporturi

Gestionarea parcărilor aeroportului este unul dintre cele mai complexe scenarii de parcare și necesită soluții sigure, flexibile, scalabile și de ultimă oră.

Centre comerciale

Vă oferim soluții, la diferite niveluri, pentru sistemele de administrare a parcărilor din centrele comerciale.

Municipalitati

Sistemele noastre permit orașelor să crească veniturile din parcări și să reducă costurile de management.