UN SISTEM AUTOMAT DE PARCARE PERFECT

Gestionarea unui sistem de parcare are nevoie de soluții moderne, iar acestea sunt dominate de factorul care revoluționează întreaga industrie: transformarea digitală. Clienții se bazează pe smartphone pentru a găsi, evalua și rezerva locul de parcare. Plata taxei de parcare se îndreaptă către folosirea cardurilor bancare și a altor servicii de plată online.

DIRECTII SPRE CARE NE ÎNDREPTAM

Recunoasterea numerelor de iinmatriculare

LPR

Modulul de recunoaștere a numerelor de înmatriculare permite accesul în parcare și plata taxei fără tichet. Sistemul este complet integrat și reprezintă o unealtă eficientă la îndemâna operatorului.

APP

Clienților le este permis să iasă din parcare fără a fi nevoie să efectueze plata imediată la o stație de plată. Plata se face cu orice mediu, prin intermediul unui profil online care a fost configurat în prealabil.

Baza de date in cloud

CLOUD

În loc ca fiecare parcare să opereze propriul server ca în trecut, ASP Cloud DESIGNA oferă opțiunea de a opera parcările prin intermediul unui server central, special protejat și de încredere.

PERFORMANTA SI STIL

Software

Niciun sistem inteligent de parcare nu poate funcționa fără o bază stabilă de componente software. DESIGNA se bazează pe trei module principale: administrarea sistemului, gestionarea excepțiilor și raportarea.

Hardware

Dezvoltarea și producția provin dintr-o singură sursă cu calitate “Made in Germany”. Fiecare sistem este atent adaptat la cerințele specifice ale clienților. Și asta face produsele DESIGNA atât de unice.

Servicii

Vă oferim o gamă variată de servicii concepute pentru a asigura funcționarea fără probleme, pe termen lung, a sistemului dvs. De la întreținere profesională, reparații la fața locului, până la piese de schimb și consumabile.

Share on facebook
Facebook