UN SISTEM AUTOMAT DE PARCARE PERFECT

Gestionarea unui sistem de parcare are nevoie de soluții moderne, iar acestea sunt dominate de factorul care revoluționează întreaga industrie: transformarea digitală. Clienții se bazează pe smartphone pentru a găsi, evalua și rezerva locul de parcare. Plata taxei de parcare se îndreaptă către folosirea cardurilor bancare și a altor servicii de plată online.

DIRECTII SPRE CARE NE ÎNDREPTAM

Recunoasterea numerelor de iinmatriculare

LPR

Modulul de recunoaștere a numerelor de înmatriculare permite accesul în parcare și plata taxei fără tichet. Sistemul este complet integrat și reprezintă o unealtă eficientă la îndemâna operatorului.

APP

Clienților le este permis să iasă din parcare fără a fi nevoie să efectueze plata imediată la o stație de plată. Plata se face cu orice mediu, prin intermediul unui profil online care a fost configurat în prealabil.

Baza de date in cloud

CLOUD

În loc ca fiecare parcare să opereze propriul server ca în trecut, ASP Cloud DESIGNA oferă opțiunea de a opera parcările prin intermediul unui server central, special protejat și de încredere.

PERFORMANTA SI STIL

Software sistem automat de parcare cu plata

Software

Niciun sistem inteligent de parcare nu poate funcționa fără o bază stabilă de componente software. DESIGNA se bazează pe trei module principale: administrarea sistemului, gestionarea excepțiilor și raportarea.

Sistem automat pentru parcare cu plata

Hardware

Dezvoltarea și producția provin dintr-o singură sursă cu calitate “Made in Germany”. Fiecare sistem este atent adaptat la cerințele specifice ale clienților. Și asta face produsele DESIGNA atât de unice.

Service si mentenanta sisteme automate de parcare cu plata

Servicii

Vă oferim o gamă variată de servicii concepute pentru a asigura funcționarea fără probleme, pe termen lung, a sistemului dvs. De la întreținere profesională, reparații la fața locului, până la piese de schimb și consumabile.

Share on facebook
Facebook