CONSILIERUL SI PARTENERUL DUMNEAVOASTRA

SERVICE SI MENTENANTA

Vă oferim o gamă variată de servicii concepute pentru a asigura funcționarea constantă, fără probleme și pe termen lung a sistemului dumneavoastră de gestionare a parcărilor; de la întreținere profesională continuă și reparații la fața locului, până la reparații în atelierele noastre și piese de schimb.

Totul extrem de versatil, eficient și rapid!

Puteți combina pachetele de servicii modulare, între ele, pentru a se potrivi unor cerințe specifice – iar diversele niveluri de întreținere pe care le oferim vă asigură cea mai bună securitate și și cele mai bune servicii posibile.

Service si reparatii sistem automat de parcare cu plata

TRAINING PENTRU PERSONAL

Vă oferim instruire la cel mai înalt nivel; la sediul dvs., la centrul de instruire de la sediul nostru sau online. Clienții și partenerii noștri au acces la un instrument online de formare profesională și eficiență în soluțiile de gestionare a parcărilor DESIGNA – eCademy. Aici regăsiți cursuri, tutoriale, sesiuni de e-learning și multe altele. Indiferent dacă este vorba despre un angajat nou sau unul experimentat sau dacă este vorba de o sesiune de formare inițială sau avansată, platforma eCademy este disponibilă tuturor participanților înregistrați, 24 de ore pe zi.

Consolidează cunoștințele existente sau învață ceva nou – oricând și oriunde.

PIESE DE SCHIMB SI CONSUMABILE

Din experiență, știm că sistemele noastre sunt foarte fiabile și oferă stabilitate pe termen lung, chiar și în cele mai drastice condiții. Cu toate acestea, dacă o componentă sau alta este supusă unei uzuri grele în timpul funcționării de zi cu zi, aceasta trebuie schimbată. Vă oferim toată gama de piese de schimb.

Fiabilitatea unui produs depinde nu numai de calitatea sa, ci și de întreținerea și îngrijirea pe care le primește.

Paleta de consumabile include o gamă largă de tichete și carduri pentru abonați. Acestea pot fi personalizate în funcție de dorințele dumneavoastră.

Piese de schimb sistem automat de parcare cu plata