GHIDARE INTELIGENTA ÎN PARCARE

În timp ce faceți tot posibilul pentru a diminua stresul clienților, pentru mulți dintre aceștia, iritarea începe imediat ce au intrat în parcare încercănd să identifice locurile libere.

Cu ajutorul sistemului de identificare a locurilor libere și ghidare activă, șoferii sunt direcționați către locurile libere, sunt eliminate toate frustrările și sunt reduse emisiile nocive.

Solutii de identificare a locurilor libere si ghidare activa pentru toate tipurile de parcari
Centre comerciale, aeroporturi, gări și stații de metrou, universități și campusuri universitare, centre medicale, muzee, zone de atracție, municipalități, etc.

INOVATIA ADAUGA PLUS VALOARE

IDENTIFICAREA LOCURILOR LIBERE

  • Senzori cu infraroșu – asigură cea mai precisă detecție, cu tehnologiei Blutooth pentru integrare cu alte aplicații
  • Senzori ultrasonici – îmbunătățește gestionarea locurilor de parcare prin ghidare rapidă către locurile libere
  • Camere video cu recunoașterea numerelor de înmatriculare – combină detecția cu recunoașterea numărului de înmatriculare într-un design eficient. Sistemul se bazează pe inteligență artificială AI.
  • Senzori pentru montaj în parcări exterioare – cu generator de câmp magnetic și micro radar
Senzori ultrasonici și indicatoare cu lămpi LED pentru statusul locurilor de parcare
Senzori ultrasonici, indicatoare cu lămpi LED pentru statusul locurilor de parcare și corpuri de iluminat cu LED
Senzori cu infraroșu și indicatoare cu lămpi LED pentru statusul locurilor de parcare
Senzori ultrasonici și indicatoare cu lămpi LED pentru statusul locurilor de parcare
Afișaj LED cu grafică statică iluminată LED din spate, module cu câte trei digiți pentru afișarea numărului de locuri libere și săgeți animate pentru direcționarea șoferilor.
Senzori de parcare pentru parcări exterioare cu montaj îngropat sau aplicat.
Totem LED pentru montaj stradal, cu grafică statică iluminată LED din spate, module cu câte trei digiți pentru afișarea numărului de locuri libere și săgeți animate pentru direcționarea șoferilor.

AFISAREA LOCURILOR LIBERE

Un sistem inovator de semnalizare îi ghidează pe șoferi prin parcare oferindu-le o experiență unică.

Puteți alege dintr-o gamă variată de afișaje cu LED, cu design personalizabil, care să se potrivească cerințelor specifice parcării.

Instalate în punctele cheie, aceste afișaje extrem de vizibile și complet personalizabile, permit șoferilor să ia decizii rapide cu privire la zona în care vor parca.

Optimizați eficiența și creșteți veniturile!

IDENTIFICARE SI SEMNALIZARE LOCURI LIBERE

SOLUTII PERSONALIZABILE PENTRU A SE POTRIVI NEVOILOR UNICE
  • Vă oferim sisteme personalizate concepute pentru a răspunde nevoilor actuale și de viitor.

SISTEME CONSTRUITE PENTRU VIITOR
  • Sistemele de ghidare în parcări evoluează. Acesta este motivul pentru care și soluțiile noastre sunt proiectate să evolueze și să crească pe măsură ce industria și nevoile se schimbă.
INTEGRARE PERFECTA IN PROIECTUL DUMNEAVOASTRA
  • Va punem la dispoziție API-uri securizate și flexibile care să permit soluțiilor noastre să se integreze cu alte sisteme instalate sau care urmeaza să fie instalate.

SCOPUL NOSTRU ESTE SATISFACTIA DUMNEAVOASTRA
  • Prioritatea noastră este să vă oferim cele mai bune soluții personalizate împreună cu servicii și asistență de clasă, totul pentru a vă depăși așteptările..

ECHIPAMENTE DE BAZA

Senzori parcare

Cei mai preciși senzori de parcare cu infraroșu sau ultrasunete, cu video detecție și recunoașterea numerelor de înmatriculare, vă oferă posibilitatea de a crește veniturile, optimiza operarea și de a îmbunătăți experiența clienților.

Afisaje locuri libere

Vizibilitate ridicată, eficiență energetică optimă datorită modulelor LED, design personalizabil în intregime, module animate pentru direcționare, afișarea în timp real a numărului de locuri libere din parcare sau dintr-o zonă din parcare.

Software administrare

Previous
Next

Aplicația ParkManager este elementul cheie pentru a obține date despre mobilitatea și comportamentul utilizatorilor parcării. Este, de asemenea, instrumentul perfect pentru măsurarea impactului unei campanii de marketing.

Share on facebook
Facebook