ECHIPAMENTE PENTRU SISTEM AUTOMAT DE PARCARE

Designa redefinește tehnologia sistemelor de parcare. Avem ingineri extrem de pregătiți în departamentele de cercetare și dezvoltare, ceea ce garantează că putem oferi clienților noștri cel mai bun produs posibil.

Dezvoltarea și producția sunt realizate într-o singură locație cu garanția calității germane. Fiecare sistem este atent adaptat la cerințele specifice ale clienților. Și asta face produsele DESIGNA atât de unice.

Designa Abacus CONNECT
Sistem automat de parcare
Bariera automata
Banda magnetica sau coduri de bare
Terminal de intrare/iesire
Statii automate pentru plata
Previous
Next

INOVATIA ADAUGA PLUS VALOARE

HARDWARE CARE CHIAR COMUNICA

În anul 2019, Designa a revoluționat standardele de comunicare în parcări. Am adăugat afișaje generoase, tactile, la stațiile de plată, la bariere, la terminalele de intrare și ieșire ceea ce le permite operatorilor de parcări să le folosească pentru toate tipurile de informații precum prețuri, ocupare, rutare, etc. De asemenea, conținutul publicitar poate fi afișate sub formă de imagini statice sau video.

Cu Designa, comunicați eficient cu clienții dumneavoastră!

Sistem automat de parcare cu plata Designa Abacus Connect
Statie automata pentru plata taxei de parcare - Designa Abacus Connect

DESIGN MODERN PENTRU VIITOR

În anul 2020, stațiile automate de plată „Pay Connect” au primit premiul “iF DESIGN AWARD”.

În fiecare an, “iF International Forum Design” organizează una dintre cele mai faimoase și apreciate competiții de design din lume: “iF DESIGN AWARD”.

Premiul “iF DESIGN AWARD” este considerat un simbol al designului remarcabil în întreaga lume și în fiecare an sunt peste 6.000 de participanți din peste 70 de țări.

ADMINISTRARE SI OPERARE

Tehnologia DESIGNA pune la dispoziția operatorilor soluții adaptate pentru conectarea parcărilor în rețele de parcări, prin VPN (rețea virtuală privată).

Pachetele de date primite, cum ar fi comunicațiile VoIP, fișiere video, numerele de înmatriculare, alarme externe sau statistici sunt reunite, monitorizate și evaluate în dispecerate centrale la nivel național sau internațional.

O imagine de ansamblu, completă, este garantată în orice moment.

Nu există nicio problemă în implementarea capabilităților centralizate, cu posibilitatea de a acționa direct asupra oricărui terminal, indiferent de situație.

Sistemul centralizat poate prelua în totalitate funcțiile de monitorizare și configurare. Soluția este ideală pentru orice companie operativă, la scară largă sau la scară mică.

În cele din urmă, modul în care doriți să operați parcarea și structurarea sistemului reprezintă alegerea dumneavoastră.

ECHIPAMENTE DE BAZA

Terminale IN / OUT

Noua generație de terminale care controlează intrarea și ieșire se remarcă nu numai datorită designului inteligent și modular, ci și tehnologiei sale moderne, de ultimă generație.

Automate de plata

Stațiile automate pentru plată au un format compact și un design avansat pentru a face față tuturor proceselor de plată. Alegeți stația de plată în funcție de nevoi.

Bariera automata

Bariera robustă și de înaltă calitate a fost dezvoltată conform celui mai înalt standard pentru sistemele de gestionare a parcărilor și este surprinzător de versatilă.

LPR

Sistemul integrat LPR permite recunoașterea automată a numerelor de înmatriculare la intrare/ieșire și procesarea lor alfanumerică prin tehnologii de ultimă oră.

Pay by plate

Numărul de înmatriculare înregistrat automat la intrare servește ca mijloc de identificare la stația de plată automată.

Unitate pentru acordarea reducerilor la taxa de parcare

Discount

Unitatea offline pentru acordarea reducerilor, o combinație între design sofisticat și constructie compactă, cu operare simplă si foarte rapidă. 

Share on facebook
Facebook